I LOVE AUSZTRÁLIA Tanulj, dolgozz, élj Ausztráliában.

Ausztrália

Jelentkezés konzultációra

Jelentkezz konzultációra, ha úgy gondolod, hogy a szakmád rajta van a hiányszakma listán, esetleg szponzorálhatónak gondolod és az angol sem okoz problémát!    

Partner vízum Ausztráliába


Amennyiben ausztrál állampolgárságú (vagy ausztrál állandó letelepdési engedéllyel rendelkezik) a párod és szeretnél hozzá kiköltözni vagy együtt szeretnétek odaköltözni, akkor a vízumszabályok értelmében partnervízumra van szükséged ahhoz, hogy legálisan Ausztráliában tartózkodhass.                

Volcz Adrienn - Cégalapítási és könyvelési szakértő

Amennyiben cégalapításon gondolkodsz vagy könyvelési, adózási kérdésed lenne ausztrál környezetben biztos, hogy segítségre lesz szükséged. Olyan emberre, aki kellő hozzáértéssel és korrekt módon végig tud vezetni a céljaid elérésében vagy problémáid megoldásában. Ilyen kérdésekben nagyon fontos, hogy ne hagyatkozz kizárólag az interneten fellelhető információkra, mert sok esetben már elavultak vagy nüansznyi részletek maradnak ki, amely általában leginkább anyagilag okozhatnak hatalmas károkat. 

Miért válassz minket?

Mert pontos információkat kapsz a kinti létről annak köszönhetően, hogy mi is éveket éltünk és tanultunk Ausztráliában, így személyes tapasztalatunkkal tudunk Neked segíteni  Mert a Queensland-i illetőségű bevándorlási ügynökségi partnerünk (Emergico - nyugodtan nézz utána, hogy léteznek és regisztrált munkatársak dolgoznak ott!) segítségével valós és teljes körű információt kapsz lehetőségeidről...

Miért éppen Ausztrália?

Mert a világ egyik leggazdagabb országa - a mértékadó The Economist felmérése szerint 2011-ben a világ tíz legélhetőbb városából 4 (!!) Ausztráliában található (Melbourne, Sydney, Perth, Adelaide) Mert kitűnő az éghajlat (télen sem ritka a 20°C feletti hőmérséklet), hihetetlenül változatos a természet és egyedülálló az élővilág. Mert Ausztrália a tengerről és napsütésről szól - kedvedre választhatsz a városok élettől pezsgő homokos strandjai, és a vidék érintetlen, romantikus partszakaszai között. mert a nemzetközi szakmai-, és nyelvoktatás színvonala magas és világszerte elismert....