I LOVE AUSZTRÁLIA Tanulj, dolgozz, élj Ausztráliában.

Bevándorlás Ausztráliába

Jelentkezés konzultációra

Jelentkezz konzultációra, ha úgy gondolod, hogy a szakmád rajta van a hiányszakma listán, esetleg szponzorálhatónak gondolod és az angol sem okoz problémát!    

Partner vízum Ausztráliába


Amennyiben ausztrál állampolgárságú (vagy ausztrál állandó letelepdési engedéllyel rendelkezik) a párod és szeretnél hozzá kiköltözni vagy együtt szeretnétek odaköltözni, akkor a vízumszabályok értelmében partnervízumra van szükséged ahhoz, hogy legálisan Ausztráliában tartózkodhass.                

Szponzorált munkavállalói vízum

A 457-es vízum napjaink legtöbbet vitatott vízuma. Erre a vízumra jelentkeznek a legtöbben és a megadási ráta is ennél a fajtánál a legmagasabb.

Pontrendszer alapú bevándorlás - GSM vízum

A pont alapú, azaz General Migration Scheme alatt futó bevándorlási procedúra talán a legáhitatottabb eljárás, hiszen azonnal állandó lakosi státuszt ad Ausztráliában. Igaz, az elmúlt években változtattak a szabályokon, ám még mindig az egyik legtöbbet kiadott vízum.          

Letelepedés Ausztráliában - avagy egy új élet a világ másik felén

Letelepedni Ausztráliában olyasmi fogalom, ami sokak képzeletében általában egy régóta meglévő titkos vágyként jelenik meg, de sajnos kevés valós információval bírnak ezen a téren. Általában csak elképzelésük van egy ausztrál vízumról, amivel lehet kint élni, dolgozni és megteremteni mindazt, ami egy élhető és boldog élethez kell. Ennek ellenére nincsenek tiszában vele mit nyerhetnek vagy veszthetnek vele és egyáltalán...