I LOVE AUSZTRÁLIA Tanulj, dolgozz, élj Ausztráliában.

Anglia szállás

Angliában is rengeteg lehetőség közül választhatsz szállás tekintetében. Ha szeretnéd, akkor egy igazi angol család vendégszeretetét élvezheted, ahol nem csak a mindennapokba tekinthetsz bele, hanem ténylegesen anyanyelvi környezetben sajátíthatod el az angolt. A családi elhelyezéseknél általában teljes ellátás van.


A családi elhelyezésen kívül lehetőséged van kollégiumokban/diákházakban megszállni, ahol hozzád hasonló nemzetközi diákokkal lakhatsz együtt. Ez nagyszerű lehetőség, hogy barátokat szerezz és a közös programok által remekül szórakozz. Ez a szállásmegoldás akkor is tökéletes, ha a barátaiddal közösen mentek nyelvet tanulni, hiszen csoportosan még könnyebb ismerkedni a többiekkel. A diákházaknál az ellátás választható önellátástól a teljes ellátásig.


Az iskolák mindegyike több szálláslehetőséget kínál fel, melyeknek ára kb. 100 GBP/héttől kezdődik.

Ha pedig egyedül vagy az újonnan, esetleg régebben szerzett barátaiddal szeretnél lakni, akkor lehetőséged van saját lakást is bérelni. Ha többen álltok össze, akkor nemcsak a számodra szimpatikus emberek lesznek kizárólag a lakótársaid, de a költségek megosztása miatt is jóval kedvezőbben jössz ki a lakásbérlésből, így több pénzed marad a szórakozásra :).