I LOVE AUSZTRÁLIA Tanulj, dolgozz, élj Ausztráliában.

Miért éppen Ausztrália?

Mert a világ egyik leggazdagabb országa - a mértékadó The Economist felmérése szerint 2011-ben a világ tíz legélhetőbb városából 4 (!!) Ausztráliában található (Melbourne, Sydney, Perth, Adelaide)

Mert kitűnő az éghajlat (télen sem ritka a 20°C feletti hőmérséklet), hihetetlenül változatos a természet és egyedülálló az élővilág.

Mert Ausztrália a tengerről és napsütésről szól - kedvedre választhatsz a városok élettől pezsgő homokos strandjai, és a vidék érintetlen, romantikus partszakaszai között.

mert a nemzetközi szakmai-, és nyelvoktatás színvonala magas és világszerte elismert. És persze a hivatalos nyelv az angol, ami gyorsan rád ragad az anyanyelvi környezetben.

mert Ausztráliában a tanuló vízummal legálisan dolgozhatsz heti 20 órát (iskolai szünetben 40 órát) - ami bőven biztosít egy jó életszínvonalat (mi többek között Fijin, és Új-Zélandon is megfordultunk a diákként keresett pénzünkből).

A munkanélküliség nagyon alacsony Ausztráliában, lényegében csak az nem dolgozik, aki nem is akar...

Az ausztrál egy magyar szemmel hihetetlenül befogadó és liberális nemzet - életstílusukban keveredik az angolszász megbízhatóság a déli mediterrán lazasággal és nyitottsággal - életfilozófiájukat össze lehet foglalni ebben a három szóban (amit ezerszer fogsz kint hallani): "No worries, mate!!" (magyarul kb. “Ne aggódj cimbora”).