I LOVE AUSZTRÁLIA Tanulj, dolgozz, élj Ausztráliában.

Rólunk

Az iloveaustralia.hu csapatában mindannyian éveket éltünk diákként Ausztráliában. Rengeteget tanultunk, dolgoztunk, beutaztuk a kontinenst (valamint Új-Zélandot és Fijit is),de legfőképp élveztük az életet, ahogy azt csak Ausztráliában lehet. Életünk legjobb döntése volt, hogy vettük a bátorságot és nekivágtunk ennek a nagy kalandnak. Az iloveaustralia.hu-t azért hoztuk létre, mert szeretjük ezt az országot és imádunk róla beszélni:) De természetesen legfőképp azért, hogy személyes tapasztalatunkkal, gyakorlati tudásunkkal segítsünk Titeket az iskola kiválasztásától, a vízum megszerzésén át a kinti beilleszkedésig.


A legkiválóbb iskolákkal állunk napi kapcsolatban, így a legkedvezőbb áron tudod nálunk befizetni a képzés díját, amelyért cserébe kiváló tanárokat kapsz, rengeteg új barátot és nem utolsó sorban egy életed végéig használható angolnyelvtudást szerzel.

Csapatunk a nagyvilágban sem hagy magára, mert kint élő kollégánk bármikor a segítségedre lesz, legyen az szállás kérdés, hivatalos ügyintézés vagy akármilyen apróság.


Igaz, hogy mindannyian Ausztrália iránt vagyunk elkötelezettek, de tudjuk azt is, hogy a kontinens valóban a világ vége, így gondolunk azokra is, akiknek Ausztrália túl messze van, de nem szeretnének kimaradni a külföldi tanulás adta élményekből és kalandokból. Számukra is különféle programokat kínálunk, ezeket a Nyelvelve oldalán találhatod meg!


Ha felkeltettük érdeklődésedet és kalandvágyadat, írj nekünk e-mailt, ahol válaszolunk minden kérdésedre, vagy akár ki is választjuk együtt a számodra legmegfelelőbb iskolát és tanfolyamot vagy elindítunk az ausztrál bevándorlási folyamaton!