I LOVE AUSZTRÁLIA Tanulj, dolgozz, élj Ausztráliában.

Elérhetőség

Célunk az, hogy segítsünk neked megvalósítani céljaid és nem pedig az, hogy megszabjuk mikor legyen időd ebbe belekezdeni. Így a telefonos egyeztetést követően bármikor találkozunk veled, hogy megbeszéljük terveidet és lehetőségeidet, nem ragaszkodunk a hivatalos munkaidőhöz.

 

Kikkel fogsz kapcsolatba kerülni? Ismerj meg minket!

 

Kutai Vanda - a tanulóvízumokért, work and holiday és turista vízumokért vagyok felelős Budapesten. Eddig háromszor jártam Ausztráliában, két alkalommal tanulni mentem ki, így pontosan tudom, milyen kint egy diák élete, mivel kell szembesülnie és milyen dolgokat fog élvezni a legjobban. Egyszer pedig simán turista voltam, így azt a vonalat is ismerem, így tudok neked segíteni abban is, hogy egy fantasztikus nyaralást összeállítsunk együtt!
Ha kérdésed van a diákléttel, turista vízummal kapcsolatban vagy már eleve eldöntötted, hogy kint szeretnél tanulni vagy kiutaznál pár hétre és segítségre van szükséged, akkor keress engem a vanda@iloveaustralia.hu e-mail címen vagy a +36307115753-as telefonszámon.

Somogyi Dóra - Dórival 1 éve vagyunk egy csapat és mára már profi módon intézi a turista vízum kérelmeinket és támogat engem az adminisztratív dolgok zűrzavarában. Eddig online volt csak elérhető külföldön való tartózkodása miatt, de 2018-tól már itthonról dolgozik és ássa bele magát egyre mélyebben az ausztráliai projektekbe. Őt az info@iloveaustralia.hu email címen éred el, ha turista vízumot szeretnél vagy elakadtál bármelyik folyamatunk kapcsán!

Telefonszámunk:

+36-30-7115753

E-mail címeink:

info@iloveaustralia.hu 
vanda@iloveaustralia.hu

skype
vanda.iloveaustralia


Céges adataink:
Cégnév: Bloom Education Kft.

Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Iglice utca 14/A
Adószám: 23968484-2-13
Cégjegyzékszám: 01-09-986995 
Cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Adatvédelmi tájékoztató