I LOVE AUSZTRÁLIA Tanulj, dolgozz, élj Ausztráliában.

Elérhetőség

Célunk az, hogy segítsünk neked megvalósítani céljaid és nem pedig az, hogy megszabjuk mikor legyen időd ebbe belekezdeni. Így a telefonos egyeztetést követően bármikor találkozunk veled, hogy megbeszéljük terveidet és lehetőségeidet, nem ragaszkodunk a hivatalos munkaidőhöz.

 

Kikkel fogsz kapcsolatba kerülni? Ismerj meg minket!

 

Kutai Vanda - a tanulóvízumokért és turista vízumokért vagyok felelős Budapesten. Eddig kétszer jártam Ausztráliában, mindkét alkalommal tanulni mentem ki, így pontosan tudom, milyen kint egy diák élete, mivel kell szembesülnie és milyen dolgokat fog élvezni a legjobban. Ha kérdésed van a diákléttel, turista vízummal kapcsolatban vagy már eleve eldöntötted, hogy kint szeretnél tanulni és segítségre van szükséged, akkor keress engem a vanda@iloveaustralia.hu e-mail címen vagy a +36307115753-as telefonszámon.

Pungur Réka - regisztrált bevándorlási ügynök, MARN: 1384825
Réka a bevándorlási vízumokért felelős, egyenesen Brisbane-ből oldja meg a majdnem minden esetben kihívásos ügyeket és segít elérni az álmaidat. Réka évek óta Ausztráliában él, a saját vízumát is ő intézte, ma pedig egy elismert bevándorlási ügynökség tagja, akik az I Love Australia szerződéses partnerei is. Ha egyenesen letelepedni szeretnél, akkor küldd az önéletrajzodat első körben az info@iloveaustralia.hu e-mail címre és Réka segíteni fog a indulásban.

Zsámbok-Czekó Mónika - ha Melbourne-be készülsz, akkor biztos, hogy Móni lesz az, aki a reptéren várni fog és segít eligazodni a kezdeti időkben vagy amikor csak szükséged van rá. Móni évekkel ezelőtt ment ki Ausztráliába a férjével és azóta pedig nemcsak a családjuk bővült két kissráccal, de az állampolgárságuk is már kettős. Móniék eddig Brisbane-ben terelgették a diákokat, de most átköltöztek Melbourne-be és mostantól onnan segítenek nektek, hogy könnyebben boldoguljatok Ausztráliában.

Telefonszámunk:

+36-30-7115753

E-mail címeink:

info@iloveaustralia.hu 
vanda@iloveaustralia.hu

skype
vanda.iloveaustralia


Céges adataink:
Cégnév: Bloom Education Kft.

Székhely:1201 Budapest, Berkenye sétány 1. 
Adószám: 23968484-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-986995 
Cégbíróság: Főváros Törvényszék Cégbírósága
Adatvédelmi tájékoztató