I LOVE AUSZTRÁLIA Tanulj, dolgozz, élj Ausztráliában.

Volcz Adrienn - Cégalapítási és könyvelési szakértő

Amennyiben cégalapításon gondolkodsz vagy könyvelési, adózási kérdésed lenne ausztrál környezetben biztos, hogy segítségre lesz szükséged. Olyan emberre, aki kellő hozzáértéssel és korrekt módon végig tud vezetni a céljaid elérésében vagy problémáid megoldásában. Ilyen kérdésekben nagyon fontos, hogy ne hagyatkozz kizárólag az interneten fellelhető információkra, mert sok esetben már elavultak vagy nüansznyi részletek maradnak ki, amely általában leginkább anyagilag okozhatnak hatalmas károkat. 

Volcz Adriennnek és családjának több, mint 15 évig saját vállalkozásuk/cégük volt Magyarországon. Az évek folyamán sok könyveléssel kapcsolatos tudást elsajátított a gyakorlatban.


2008-ban határozták el, hogy Ausztráliába költöznek. Mivel olyan magyarországi diplomával nem rendelkezett, ami egyenes út lett volna az állandó letelepedésre, és abban biztos volt, hogy szeretne könyveléssel foglalkozni, így tanulóvízummal jöttek ki 2009-ben és Master of Accounting
végzettséget szerzett.

Akkoriban még nem voltak ilyen népszerűek a közösségi portálok, ahova kérdéseket lehetett volna feltenni, hogy könnyebb legyen az információszerzés. Ennek hiányában maradt az internet, ahol bővíteni tudta ismereteit azon felül a segítségen felül, amit egyetemi tanáraitól kapott.

Ahogy a bevándorlók nagy többsége, így ők is sok mindenen keresztülmentek, sok tapasztalatot szereztek itttartózkodásuk alatt és egyre jobban érett benne az, hogy találjon egy olyan
helyet, ahol elsősorban az újonnan érkezőknek - de természetesen mindenki másnak is, aki itt él, és szüksége van tanácsra -, a segítségére tudjon lenni az eligazodásban az adózási, cégalapítási és egyéb könyvelési kérdésekben.


Ennek tükrében hozta létre az Adózás és egyéb infók Ausztráliában csoportot a Facebook-on, hogy aki érintett ebben a kérdésben egy helyen meg tudja találni a legfontosabb információkat, illetve kérdéseire is választ kaphasson. 


Így, ha bővebb információra lenne szükséged, keresd fel a közösséget vagy írj Adriennek direktben vagy töltsétek ki Cégalapítási Űrlapunkat, amelyen információkra Adriennek mindenképpen szüksége lesz elsődlegesen ahhoz, hogy segíteni tudjon.