I LOVE AUSZTRÁLIA Tanulj, dolgozz, élj Ausztráliában.

Jelentkezés konzultációra

Jelentkezz konzultációra, ha úgy gondolod, hogy a szakmád rajta van a hiányszakma listán, esetleg szponzorálhatónak gondolod és az angol sem okoz problémát!

 
 

Bevándorlási szakértőnkkel, Szecsko Karolával 2 órás konzultáció keretében személyesen a te esetedet nézve átbeszélhetitek jelenlegi és esetleges jövőbeni lehetőségeidet az eddig tapasztalataid alapján, amely alapján letelepedhetsz Ausztráliában.

Konzultációra az alábbi esetek fennállása esetén érdemes jelentkezni:

- szakmád rajta van a hiányszakma listán, pont alapú rendszerben szerinted esélyes vagy indulni

- szakmád rajta van a kombinált szponzorációs listán és szeretnéd tudni annak konkrét feltételeit és lehetőségeit

- partnervízumot szeretnél, tehát vagy Ausztráliába költöznél a párodhoz vagy pároddal vagy már ott vagy vele és szeretnéd a meglévő vízumodat megváltoztatni

- üzleti terveid vannak Ausztráliában, tehát szeretnél befektetni vagy céget alapítani

Kérlek vedd figyelembe, hogy a letelepedésben akkor tudunk segíteni, ha megfelelsz a bevándorláshoz (vagy az igényelt vízumhoz) szükséges kitételeknek. Amennyiben nem vagy biztos benne vagy esetleg még nagyon keveset tudsz az ausztrál bevándorlási lehetőségekről, akkor olvasd át a "Letelepedés Ausztráliában" oldalunkat vagy küldd el önéletrajzod az info@iloveaustralia.hu  email címre és először átbeszéljük, hogy a konzultáció hasznos lenne-e a számodra vagy jelenleg csak a tanulóvízummal tudsz esetleg nekiindulni Ausztráliának.

A konzultáció díja: 150 AUD / 2 óra