I LOVE AUSZTRÁLIA Tanulj, dolgozz, élj Ausztráliában.

Akciós nyelvtanfolyamok, szakmai képzések

Február 28-ig a felsőfokú képzések (alap és posztgraduális kurzusok) még a 2014-es árakon vehetők igénybe! Akár 750 000 Ft kedvezménnyel! Jelentkezz február 28-ig és szerezz nemzetközi ausztrál diplomát!


Ünnepeld te is a Sprachcaffe 30 éves fennállását, mégpedig úgy, hogy két héttel tovább maradsz, mint az eredeti terved! Most minden, május 19-ig történő foglalás és minimum 10 hét foglalás esetén ajándék hetekkel kedveskednek Neked! Részletek és helyszínek miatt érdeklődj az irodában!


Újévi kedvezmények! Angliai vagy máltai nyelvtanfolyamok most 15% kedvezménnyel foglalhatóak február 28-ig! Csoportok esetén további kedvezmények! Pakold fel a bandát és induljatok neki a nagyvilágnak!


Ausztrál diploma most 10 000 AUD kedvezménnyel! Szerezz ausztrál képesítést és igényeld a munkavállalói engedélyt utána! A letelepedés első lépcsője....Jelentkezési határidő: 2013. március 31!


Óriási akciók a Strathfield College-ben! A Bevándorlási Hivatal által is ajánlott iskola most rendkívüli akciót hirdet diákjainak! Nem csak az angol tanfolyamok árát csökkentette, hanem a szakmai kurzusokra is jóval kedvezőbben jelentkezhetsz, amivel megalapozhatod nyelvtudásod vagy letelepedésed!

4 hónapos angol tanfolyam esetén már heti 175 AUD áron juthatsz a képzéshez az általános 340 AUD helyett! Továbbá Business, Marketing vagy Turizmus szakmai képzések már 5000 AUD / ÉV (ez heti 100 AUD) áron elérhetőek!

További tanfolyam típusok és a részletek miatt jelentkezz az elérhetőségeink bármelyikén!


Hol laknál Londonban, ha nem az Olimpia közvetlen közelében! Kösd össze a szórakozást a kötelességgel és tanulj angolul Londonban, szurkolj bajnokainknak és ezen felül pedig lakj a belvárosban (Farringdon, 1-es zóna) mindössze 238 GBP / hét áron! A tanfolyam pedig már 145 GBP/héttől elérhető!


Tanulj üzleti fogásokat Brisbane-ben vagy Gold Coast-on! A Shafston College most kiemelkedő akciókat kínál üzleti kurzusaira, amellyel akár 7000 dollárt is megspórolhatsz! A három programot is magába foglaló 94 hetes tanfolyamnak köszönhetően pedig extra krediteket is beszámíttathatsz, ha egyetemi tanulmányokat is folytatnál! A programok külön-külön is elérhetőek szintén kedvezményes áron! A részletekért és jelentkezés miatt érdeklődj az irodában!


Tanulj többet és fizess kevesebbet a discoverEnglish-nél! A Melbourne-ben található iskolában 20 hetes befizetés esetén 24 hetet tanulhatsz, míg 30 hét befizetése esetén plusz 6 hetet kapsz ajándékba! Részletekért keresd az irodánkat! Továbbá most év végéig 200 AUD / hét áron tanulhatsz az esti kurzusokon!