I LOVE AUSZTRÁLIA Tanulj, dolgozz, élj Ausztráliában.

Rövid távú nyelvtanfolyamok Ausztráliában

Akármennyire is "kötelező" ma már egy másik idegennyelven beszélni, még mindig nagyon kevesen beszéltek angolul nálunk. Ennek következménye, hogy több ezren vagytok, akinek a diplomája porosodik a felsőfokú intézmények polcain, mert sajnos eddig nem tudtátok megszerezni a végzettséget a (rosszabb esetben kettő) nyelvvizsga hiányában. Ugyan elindultak a diplomamentő nyelvtanfolyamok országszerte, de mégiscsak jobb lenne egy olyan helyen megszerezni a szükséges tudást, ahol eleve angolul beszélnek hozzád minden percben és mindenhol, nem? Arról nem is beszélve, hogy örök emlékként szolgáló kalandok várnak rád, ha a nyelvvizsgára Ausztráliában készülsz fel!

Jelentkezz most 3 hónapos diplomamentő nyelvtanfolyamainkra, nyelvvizsgakurzusainkra Ausztrália különböző nagyvárosaiban és szerezd meg a szükséges nyelvvizsgát, aminek következtében végre kézhez kaphatod a diplomádat!

Rövid távú nyelvtanfolyamok Ausztráliában Rövid távú nyelvtanfolyamok Ausztráliában

Ugye jobban élveznéd a tanulást, ha közben szörfözhetnél a tengerparton, búvárkodhatnál a Nagy Korallzátonynál vagy éppen kengurut simogathatnál az állatkertben?

Most eljött a pillanat, hogy összekösd a kellemest a hasznossal és végre valami igazán jó dolgot csinálj! 3 hónapos angol nyelvtanfolyamainkon megszerezheted a szükséges nyelvtudást, számtalan programon vehetsz részt iskolán belül és kívül, továbbá megismerheted egy távoli ország kultúráját és mindennapjait azon felül, hogy nemzetközi barátságokra tehetsz szert, amelyek akár életed végéig is elkísérhetnek.

3 hónapos angol nyelvtanfolyamok előnye:

  • különböző tanfolyamok érhetőek el (Cambridge, IELTS, TOEFL), így Te döntheted el, melyik konkrét nyelvvizsgát szeretnéd letenni a későbbi terveid érdekében (előtte egyeztess az egyetemeddel/főiskoláddal, hogy elfogadják-e azt a nyelvvizsgát) vagy
  • járj általános nyelvtanfolyamra, ha "hazai" nyelvvizsgát szeretnél
  • elegendő a turista vízum, nem szükséges a sokkal költségesebb tanulóvízummal bajlódni
  • 3 hónapon keresztül heti 5 napon át 4-5 órában angolul fogsz tanulni, így biztos, hogy eléred az előírt középfokú nyelvvizsgát (nem beszélve arról, hogy iskolán kívül is kénytelen leszel tovább gyakorolni)
  • a tanfolyamok minden városban elérhetőek, így te válaszhatod meg, hogy Sydney-ben akarsz a Bondi Beach-en lazulni, Gold Coast-on akarsz szörfözni vagy éppen megnéznéd milyen is a "világ legélhetőbb városa", Melbourne

Az általunk legjobban ajánlott iskolák:

Költségek, amellyel számolnod kell:

  • Tanfolyami díj: 190-250 AUD / hét
  • Jelentkezési és tankönyv költségek: 400 AUD / teljes időtartam (néhány esetben elengedik)
  • Szállás költség: iskolától/várostól függ, heti 200-400 AUD
  • Repülőjegy: kb. 300 000 Ft
  • Ügyintézési díj: ingyenes

Jelentkezz most!