I LOVE AUSZTRÁLIA Tanulj, dolgozz, élj Ausztráliában.

Ausztrál szállás

Ausztrália rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy biztonságos és tiszta környezetben lakj. Ha úgy gondolod, hogy maximálisan szeretnéd kihasználni a nyelvtanulási lehetőségeket, akkor nincs is jobb választás,mint egy igazi ausztrál család, ahol egész nap angolul vagy kénytelen beszélni, de a mindennapok kapcsán megismered szokásaikat és kultúrájukat is, valamint biztos lehetsz benne, hogy ott tartózkodásod alatt maximálisan odafigyelnek rád és igényeidre. A családi elhelyezések esetében teljes ellátásban részesülsz és lakhatsz egyedül is, de egy másik nemzetközi diákkal is ugyanannál a családnál.


A családi elhelyezésen kívül lehetőséged van kollégiumokban/diákházakban megszállni, ahol hozzád hasonló nemzetközi diákokkal lakhatsz együtt. Ez nagyszerű lehetőség, hogy barátokat szerezz és a közös programok által remekül szórakozz. Ez a szállásmegoldás akkor is tökéletes, ha a barátaiddal közösen mentek nyelvet tanulni, hiszen csoportosan még könnyebb ismerkedni a többiekkel. A diákházaknál az ellátás választható önellátástól a teljes ellátásig.


Ha már megismerkedtél a várossal és barátaid is lettek, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy összeköltözz velük. Így ti választhatjátok meg, hol és kikkel szeretnétek lakni, nem kell alkalmazkodnod senkihez, ha esetleg ezt kényelmetlennek találnád. A szociális előnyein kívül pedig, ha többen álltok össze, akkor az albérlet is olcsóbban jön ki, így több pénzed marad a kirándulásokra vagy szórakozásra.

Sydney-ben - ott élő kollégánknak köszönhetően - pedig abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy saját szállásokat tudunk nektek kínálni, amelyeket mi magunk választunk ki és tartunk rendben. Ezért, ha sem diákházban, sem pedig családnál nem szeretnél lakni, fordulj hozzánk bizalommal, megfizethető és igényes, tiszta környezettel fogunk várni.Mindenképpen igyekszünk a lakásokat olyan helyen kiválasztani, amely nem csak az iskolákhoz van közel, hanem a belvároshoz és tengerpartokhoz is, így nem csak a suliba, de a munkába és a pihenésre alkalmas helyszínekre is könnyen eljutsz.

1. lakás - Sydney, Newcastle St.