I LOVE AUSZTRÁLIA Tanulj, dolgozz, élj Ausztráliában.

Ausztrál kalandok

Mivel kezd ausztrál kalandjaidat? Egy kis szörfözéssel? Esetleg az állatvilág felfedezésével vagy a sivatag meghódításával? Vagy egyszerű kis strandolással a sok száz tengerpart egyikén? Ausztrália a lehetőségek tengere, amit bátran ki is használhatsz! Próbáld ki magad vadregényes tájakon vagy borozgass híres borvidékek közepén és élvezd a luxust, ahogy csak elképzeled!

Fedezd fel Ausztrália számos kincsét, amely az Outback-től kezdődik és elképesztő vitorlástúrákig vezet, közbevetve rabul ejtő túrákkal és kristálytiszta vizeivel.

Ausztrália a szörfösök paradicsoma. Engedd, hogy bemutassuk álmaid partszakaszait Surf Coast-tól a Margaret Riverig, hogy életed legjobb hullámain születhess újjá. Vagy csak a búvárkodásnak élsz? Ausztráliában felejthetetlen pillanatokban lesz részed, ahol alámerülsz a csodának Queenslandtől Tasmániáig.

Bármilyen céllal is indulsz neki Ausztráliának, az élmények garantáltak és életre szólóak. Csak egy baj lesz velük, de ezt majd csak utólag fogod tudni J

Ha nem tudod merre indulj, segítünk! Csapatunk Aussie Tourist Specialist kvalifikációval rendelkezik, tehát tudja mit és hogy érdemes megnézni annyi idő alatt, amennyid van! Ha szeretnéd, hogy segítsünk megtervezni, csak írj: info@iloveaustralia.hu.

Mi vár rád Ausztráliában?

  • Tengerpartok

Ismerd meg Ausztrália ikonikus tengerparti csodáit. Kezd a Victoria állambeli Great Ocean Road-dal, amely híres szörfös partokat vagy csendes kisvárosokat szel át és ahol a Tizenkét Apostolt is megcsodálhatod bálnales közben, ha szerencséd van. Tasmania Freycinet Nemzeti Parkjában pedig úszhatsz, halászhatsz és kajakozhatsz körbevéve magad a rózsaszín hegyekkel, kékeszöld tengerrel és csodás fehér homokkal.

Ausztrália számos mennyi partmenti utazásra csábít. Vitorlázhatsz a Whitesunday szigetek körül vagy csatangolhatsz a Wilsons Promontry körül. Esetleg autóval is felfedezheted Sydneytől kiindulva a parti csodákat egészen Cairns-ig, de a Nyugat-Ausztráliai Indian Ocean Drivet-ot se hagyd ki, ha korallzátonyokra, édes halászfalukra és nemzeti parkokra vágysz.

Sorolhatnánk hosszasan az összes bámulatos tengerpartot tovább, de inkább fedezd fel magad és ha segítségre van szükséged csak jelezd és segítünk megtervezni utazásodat!

  • Természet és élővilág

Ausztrália büszkélkedi a világ egyik legjellegzetesebb és legváltozatosbb természeti környezetével, egyedi vadvilágával és leglátványosabb tájjal, beleértve rengeteg nemzeti parkot és világörökségi helyszínt.

Ezeken a helyeken közelről megismerheted Ausztrália természetesen növényeit, állatait, felfedezheted nyitott tereit vagy a modern városok mellett megférő esőerdőit. Megmászhatod a havas hegyeit, ha úgy tetszik vagy fürödhetsz a világ legősibb vizeiben, ha ahhoz van kedved. Mindegy mit választasz, mindenképp csodában lesz részed.

Itt van néhány ausztrál természeti csoda, amelyet biztos bánnál, ha kihagynád:

  • Sport

A sport valamiféle nemzeti megszállottság része Ausztráliában. Lelkes követői a „footy”-nak, amely egyben lefed mindent a rögbitől az egyedüálló ausztrál AFL-ig (Australian Football League). Az ausztrálok egész nyáron kriketteznek és mindenki amatőr kommentátorrá válik a Grand Slam tenisz torna alatt. A golfban is othon vannak, számos golfkurzust lehet venni és még több golfhoz kapcsolódó eseményen lehet Ausztráliában részt venni. A futóversenyeken több ezren indulnak általában, de ugyanennyien beszélnek az autóversenyekről vagy az elmaradhatatlan Formula 1 Ausztrál Nagy Díjról is. Így, ha te is sportőrült vagy, akkor a legmegfelelőbb országot találtad meg ahhoz, hogy új sportokat próbálj ki vagy profi szinten tovább űzd.

  • Szigetek

Ausztrália több, mint 8000 szigettel van körülhatárolva, felkínálva ezzel minden típusú nyaralás élményét. Vitorlázz a Whitsundays-en, kocsikázz a 4 kerékmeghajtású dzsippel Fraser Island esőerdői belsejében vagy tavai körül vagy válassz egy trópusi paradicsomot a Nagy Korallzátonynál. Fedezd fel a vadvilágáról híres Kangaroo Szigetet Dél-Ausztráliában vagy a Francia vagy Philip Szigetet Victoria államban, de az egynapos túrát se hagyd ki a Rottnest Island-re Perth-ből. Természetesen Sydney körül is tudsz sziget túrát tenni, de elrepülhetsz Lord Howe szigetére, amely a világ legdélibb korallzátonyának otthona és vétek lenne Tasmania-t nem megismerni, amely önmagában Ausztrália legnagyobb szigete.

  • Outback

Semmi sem mutatja be jobban Ausztráliát, mint az Outback. A végtelenségbe nyúlónak tűnő horiztont elmeséli ennek a csodálatos föld felfeldezésének és fejlődésének történetét és kifejezi Ausztrália úttörő szellemét és egyéniségét. Minden államban találsz egy kis „outback”-et és az Ausztrál Outback tökéletesen szimbolizálja Ausztrália lényegét.

  • Aboriginal kultúra
  • Étel és bor
  • Kalandok
  • Kultúra

Nehéz választani, amikor ennyi és ilyen színes dolgok várnak rád Ausztráliában, a bőség zavara itt fokozottan igaz. De amennyiben nem szeretnél mellélőni, akkor az alábbi helyekből mindenképpen érdemes néhányat betenni az útitervedbe és habár keveset, de jó élményt és ízelítőt is kapszt Ausztráliából: