I LOVE AUSZTRÁLIA Tanulj, dolgozz, élj Ausztráliában.

Szolgáltatásaink

Ausztráliába indulnál, de nem tudod kinél mire számíthatsz? Mi az, amire figyelned kell és elengedhetelen ahhoz, hogy letelepedj Ausztráliában, fejleszd az angol tudásod Sydney-ben vagy tanulj szakácsnak Perth-ben? Mivel mindannyian voltunk már abban a helyzetben, így tudjuk, hogy a kezdetekben nagy szükség van egy kézre, amely végigvezet a folyamaton.

Mi a célod?

 • Ausztráliába szeretnél utazni turista céllal és nem tudod milyen vízumra van szükséged, mennyi ideig maradhatsz, mit tehetsz meg? Esetleg nem tudod merre indulj és jó lenne néhány kiindulópontot kapni ahhoz, hogy mit nézz meg feltétlen? Mielőtt repülőjegyet foglalnál tanulmányozd weboldalunk "Utazz Ausztráliába" részét!
 • Ausztráliában szeretnél tanulni? Ausztráliában megtanulhatsz anyanyelvi szinten angolul, de jelentősen dobhatsz a karriereden, ha Ausztráliában szerzel szakmát vagy akár felsőfokú képzettséget. Amennyiben elsődlegesen tanulmányi céljaid vannak, akkor válaszd a "Tanulj Ausztráliában" szekciót és tudj meg minél többet lehetőségeidről!
 • Szeretnél letelepedni Ausztráliában és minél több információra van szükséged a vízumokról, hiányszakma listákról és a pontrendszerről vagy szponzorációról? Nézz körül a "Letelepedés Ausztráliában" oldalainkon és ha további kérdésed van, akkor a hivatalos regisztrált számmal rendelkező bevándorlási ügynökünk, Pungur Réka segít az ügyed konkrét megoldásában!
 • Ausztrál a párod és szeretnél hivatalosan kiköltözni hozzá vagy szeretnéd a meglévő vízumodat partneri vízumra váltani? Olvasd el az ausztrál Partnervízumra vonatkozó leírásunkat és ha szeretnéd, hogy segítsünk, írj nekünk, hiszen minden eset egyedi!
 • Cégalapításban gondolkodsz vagy adózási kérdésed van? Olvasd át a cégalapításra vonatkozó információinkat és kérdezz bátran, ha továbblépnél!

Miben segíthetünk még?

 • Vízumhosszabbítás
 • Repülőjegy foglalás
 • Reptéri fogadás Sydney-ben
 • Szállásfoglalás
 • Fizikai segítségnyújtás Sydney-ben bármilyen eset kapcsán
 • Segítség és tanácsadás a tanulmányok kiválasztásában
 • Sokszínű iskolai paletta a sima angol nyelvtanfolyamtól a felsőfokú képzésig
 • IELTS felkészítés Brisbane-ben Molnár Emőke segítségével
 • NAATI hivatalos fordítás Molnár Emőke segítségével
 • Akkreditált Ausztrál Turisztikai Specialistaként a felfedezendő területekről is maximálisan képbe tudunk hozni...

 

... ezen felül rengeteg információt kapsz, amelyek kapcsán a félelmeid elmúlnak és magabiztosan vágsz bele az újba és az útba. Tudni fogod a buktatókat, megtanulod mások hibáit és ellesheted a legjobb ausztrál tippeket és trükköket, hogy ne elveszett emberként érkezz meg életed legjobb kalandjainak helyszínére. Ha pedig úgy érzed, hogy van olyan dolog amire nem kaptál választ vagy egyedi kérésed/kérdésed van, ne habozz kérdezni és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy ne maradjon benned megválaszolatlan vagy elintézetlen kérdés.

Akarod tudni kik vagyunk?

Az iloveaustralia.hu csapatában mindannyian éveket éltünk diákként Ausztráliában. Rengeteget tanultunk, dolgoztunk, beutaztuk a kontinenst (valamint Új-Zélandot és Fijit is),de legfőképp élveztük az életet, ahogy azt csak Ausztráliában lehet. Életünk legjobb döntése volt, hogy vettük a bátorságot és nekivágtunk ennek a nagy kalandnak. Az iloveaustralia.hu-t azért hoztuk létre, mert szeretjük ezt az országot és imádunk róla beszélni:) De természetesen legfőképp azért, hogy személyes tapasztalatunkkal, gyakorlati tudásunkkal segítsünk Titeket az iskola kiválasztásától, a vízum megszerzésén át a kinti beilleszkedésig.

A legkiválóbb iskolákkal állunk napi kapcsolatban, így a legkedvezőbb áron tudod nálunk befizetni a képzés díját, amelyért cserébe kiváló tanárokat kapsz, rengeteg új barátot és nem utolsó sorban egy életed végéig használható angolnyelvtudást szerzel.

Csapatunk a nagyvilágban sem hagy magára, mert kint élő kollégáink bármikor a segítségedre lesznek, legyen az szállás kérdés, hivatalos ügyintézés vagy akármilyen apróság.

Igaz, hogy mindannyian Ausztrália iránt vagyunk elkötelezettek, de tudjuk azt is, hogy a kontinens valóban a világ vége, így gondolunk azokra is, akiknek Ausztrália túl messze van, de nem szeretnének kimaradni a külföldi tanulás adta élményekből és kalandokból. Számukra is különféle programokat kínálunk, ezeket a Nyelvelve oldalán találhatod meg!

Ha felkeltettük érdeklődésedet és kalandvágyadat, vedd fel velünk a kapcsolatot és válaszolunk minden kérdésedre, vagy akár ki is választjuk együtt a számodra legmegfelelőbb iskolát és tanfolyamot!