I LOVE AUSZTRÁLIA Tanulj, dolgozz, élj Ausztráliában.

Perth

A modern nagyváros minden tulajdonságával rendelkező, hatalmas felhőkarcolókat, rengeteg éttermet, klubbot és bárt rejtő, több mint 1,7 millió lakosú Perth ma is inkább egy bájos kisváros hangulatát idézi.

Nyugat-Ausztrália ásványkincsekben gazdag területei megalapozták a város gazdagságát, mely főleg emiatt a 80-as években híres volt arról, hogy számos milliomos választotta lakhelyéül.

Az időjárás ugyancsak hozzájárul a város vonzerejéhez - a napi átlag (!) 8 óra napsütés San Diego-t, de Hawaii-t is lekörözi. Az Indiai Óceán közelsége ugyanakkor enyhíti a hőséget, mely az alacsony páratartalom miatt amúgy sem elviselhetetlen.

A városhoz közel számtalan nagyszerű borvidék található, ám közel van Margaret River, a méltán híres szörf paradicsom,  vagy épp az északra fekvő Monkey Mia, ahol delfinekkel játszhatsz és úszkálhatsz. Számos közeli erdő várja a túrázás szerelmeseit különleges, őshonos fákkal, amiket a világ csupán ezen tájain látni.

Perth egy távoli, elszigetelt része a világnak, de pont ez a hatalmas előnye. Tanulj a világ egyik legélhetőbb nagyvárosában, de mégis karnyújtásnyira a természettől!